• Majstrovstvá Trnavského kraja v atletike družstiev staršieho žiactva

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album MAJSTROVSTVÁ TNAVSKEHO KRAJA V ATLETIKE ŽIACKYCH DRUŽSTIEV.

             

            Dňa 17.5.2024 sa v Trnave konala atletická súťaž – Majstrovstvá Trnavského kraja v atletike družstiev staršieho žiactva. Družstvo našej školy tvorili žiaci: Nátan I. (skok do výšky, hod vortexom), Matej N. (skok do diaľky, vrh guľou), Samuel N. (hod vorexom, vrh guľou a štafeta 4x60m), Lukáš G. (beh na 60m a 800m), Filip P. (beh na 60m, beh na 800m a štafeta 4x60m), Benjamin T. (beh na 60m, hod vortexom a štafeta 4x60m), Sebastián L. (skok do výšky) a Sebastián M. (skok do diaľky, vrh guľou a štafeta 4x60m).

            Chlapci súťažili v ťažkých podmienkach kvôli počasiu, ale bojovali dokonca a podali maximálne výkony. Umiestnili sa ako družstvo na 6.mieste zo 7. Filip P. v individuálnom ocenení bol na 3.mieste v behu na 800m. 

            Ďakujeme chlapcom za maximálne podané výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ Sídl. SNP na krajskej súťaže v atletike.

            Mgr. Nina Novikova

          • Beseda s pracovníčkami ÚPSVaR – 8. a 9. ročník

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Beseda s pracovníčkami ÚPSVaR – 8. a 9. ročník.

             

            Aj v 2. polroku k nám opäť zavítali v dňoch 16. a 17. mája pracovníčky z ÚPSVaR v Galante s myšlienkou „zasvätiť“ žiakov 9. ročníkov prostredníctvom besedy informáciami, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou života, a to je pôsobnosť ÚPSVaR v oblasti sociálnych vecí, v oblasti služieb zamestnanosti. Pracovníčky podali informácie o možnostiach poskytovania širokej škály finančných príspevkov a o ich nároku, ako aj poskytovania informačno-poradenských a sprostredkovateľských služieb pri hľadaní zamestnania na domácom alebo zahraničnom trhu práce, služieb odborného poradenstva pre uchádzačov o zamestnanie a zamestnávateľov, informácií o poskytovaní štátnych sociálnych dávok a službách sociálnej pomoci.Keďže žiakov 8. ročníkov čaká v nasledujúcom školskom roku rozhodnutie o výbere svojho budúceho povolania, strednej školy, pracovníčky ÚPSVaR ich informovali o dopyte na trhu práce v GA okrese, o žiadaných profesiách, ako aj uplatnení na trhu práce. Zároveň si mali žiaci možnosť vyplniť dotazník, na základe ktorého ich výsledok usmernil k tomu, aké povolanie by si mali vybrať podľa typu svojej osobnosti.Pevne veríme, že besedy boli pre žiakov užitočné a informácie, ktoré získali, budú vedieť v reálnom živote v prípade nečakaných životných udalostí využiť.

            Mgr. Lucia Líšková

          • Cesta k otvorenému mysleniu

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Cesta k otvorenému mysleniu.

             

            Dňa 16. 5. 2024 sa žiaci našej školy zúčastnili interaktívnej besedy a prezentácie poznatkov mladého vedca, publicistu a spisovateľa Mgr. Dušana Valenta v oblasti kritického myslenia.

            Dnešný svet je veľmi uponáhľaný, rýchlo sa mení a rozhoduje v ňom najmä digitalizácia, čo sa v konečnom dôsledku prejavuje na prístupe žiakov k vzdelaniu a socializácii. Technológie a stroje nerozhodujú v spoločnosti, ale ľudia, ich vzdelanie a schopnosť spolupráce. Školy by sa preto mali zamerať na prípravu žiakov na bežný život.

            Podpora mladých ľudí v kreatívnom vnímaní sveta je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým – dizajnovať nové veci, tvoriť, vymýšľať a rozvíjať, čo technológia nedokáže. Empatia, ľudskosť a láska sú základom pre vzdelanie. Práve tieto aspekty nám pomáhajú rozvíjať kritické myslenie. Naučiť sa zaobchádzať s informáciami, filtrovať pravosť a nepravosť poznatkov vyžaduje najmä snahu mať otvorenú myseľ pre argumenty v rámci vyučovacieho procesu.

            Žiaci si v priebehu besedy osvojili pojem kritické myslenie - vnímať informácie a vedieť overiť fakty. V dnešnej dobe je veľmi dôležité otvoriť myseľ veľkému množstvu informácií, mať vlastný názor a nahlas povedať, prečo svojmu názoru veríme.

            Mgr. Kamila Hubináková

            Mgr. Mária Michalcová

          • Dopravná súťaž

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Dopravná súťaž.

             

            Vo štvrtok 16.05. 2024 si žiaci druhého ročníka preverili znalosti a zručnosti z dopravnej výchovy.

            V úvode podujatia ich príslušník Mestskej polície oboznámil s dopravnými značkami a základnými pravidlami v doprave, rozprával im o bezpečnosti na cestách.

            Súťažné družstvá boli postavené z jednotlivých tried 2.A, 2.B a 2.C., ktoré  mali tri súťažné disciplíny.

            Najprv žiaci absolvovali kvíz z pravidiel cestnej premávky. V druhej disciplíne deti skladali puzzle s dopravnými značkami a tretia disciplína preverila žiakov v jazde na kolobežke. V závere všetci spoločne vylúštili tajničku.

            Súťaž mala prispieť k správnemu a bezpečnému správaniu sa detí v cestnej premávke.

            Mgr. Vizváriová

          • EKOFESTIVAL

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album EKOFESTIVAL.

             

            Dňa 16. 05. 2024 sa deti z 3. a 4. ročníka navštevujúce ŠKD zúčastnili 1. ročníka EKOFESTIVALU, ktoré organizovalo Bilingválne gymnázium v Galante pod vedením Mgr. Moniky Kopáčikovej.

            Na pôde školy všetkých privítal riaditeľ školy Mgr. Samuel Kiss a zaželal deťom veľa šťastia pri riešení jednotlivých úloh.

            Na deti čakali zábavné aktivity s témou vody, jej významu a využitia.

            Program EKOFESTIVALU:

            1. Zábavné pokusy s vodou

            2. Questing

            3. Divadlo

            Deti boli rozdelené do skupín, ktoré boli odlíšené farebným príveskom na šnúrke. V budove školy sa premiestňovali pomocou orientačného plánu, na základe ktorého vedeli kam majú ísť. Na jednotlivých stanovištiach získavali pečiatku a kartičku so slovom. Z tých slov potom museli vytvoriť správnu vetu.

            V aule bolo zahrané krátke divadelné predstavenie o putovaní kvapky a jej kamarátov a po skončení prebiehali zábavné pokusy, ktoré prezentovali študenti gymnázia. Pre deti bol zabezpečený pitný režim a sladkosť. Na záver boli vylosované 3 skupiny a každá z nich získala skladačku LEGO. Po skončení EKOFESTIVALU deti odchádzali spokojné so zážitkami z príjemne prežitého popoludnia.

             

            G. Flaškárová

          • Nová scénička

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Nová scénička.

             

            „Zahrajme sa na divadlo“, aj takto sa môže nazvať „Nová scénička“, predstavenie divadla Nová Scéna v Bratislave, ktorého sa v stredu, 15.5.2024 zúčastnilo 43 žiakov prvého stupňa, ktorí na vlastnej koži zažili, ako vzniká divadelné predstavenie. V predstavení teda účinkovali samotní žiaci, ktorí pod vedením štyroch profesionálnych hercov naskúšali krátke predstavenie, ktoré následne predviedli. Toto skvelé predstavenie podnietilo fantáziu aj kreativitu žiakov. Príbeh, ktorý si žiaci spoločne s hercami vytvorili, ich tiež viedol k ponaučeniu, ktoré im bájka prináša.

            PaedDr. Silvia Pokorná

          • Majstrovstvá okresu Galanta v atletike

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Majstrovstvá okresu Galanta v atletike.

             

            Majstrovstvá okresu Galanta v atletike družstiev st. žiakov

            Dňa 14.5.2024  naša škola ZŠ Sídl. SNP v spolupráci s atletickým klubom TJ Olympia Galanta, organizovala školskú súťaž - Majstrovstvá okresu Galanta v atletike družstiev v kategórii starší žiaci. Súťaže sa zúčastnili školy: ZŠ J.A. Komenského Sereď, ZŠ s MŠ Horné Saliby a ZŠ Sídl. SNP Galanta. Otvorenie a privítanie škôl zahájilo vedenie našej školy v zastúpení Mgr. Danicou Keppert a v príhovore privítala všetkých žiakov a učiteľov a popriala krásny a úspešný deň.

             

            Družstvo našej školy tvorili žiaci: Matúš N., Matej N., Samuel N, Lukáš G., Filip P., Benjamin T., Sebastián L. a Sebastián M. 

            a vybojovalo najviac bodov a získalo:

            1.miesto - žiaci ZŠ Sídl.SNP Galnata  sa stali Majstrami okresu Galanta v atletike družstiev, a postúpili na Majstrovstvá kraja do Trnavy, ktoré sa budú konať 17.5.2024.

            2.miesto - získalo družstvo zo ZŠ s MŠ Horné Saliby

            3.miesto - získalo družstvo zo ZŠ J.A. Komenského Sereď

             

            Majstrovstvá okresu Galanta v atletike družstiev st. žiačok

            Dňa 15.5.2024  naša škola ZŠ Sídl. SNP v spolupráci s atletickým klubom TJ Olympia Galanta, pokračovala v organizovaní  školskej súťaže - Majstrovstvá okresu Galanta v atletike družstiev v kategórii staršíe žiačky.

            Súťaže dievčat sa zúčastnilo 5 škôl: ZŠ Komenského Šoporňa, ZŠ J. Fándlyho Sereď, ZŠ J.A. Komenského Sereď, ZŠ s MŠ Horné Saliby a ZŠ Sídl. SNP Galanta. 

            Družstvo žiačok našej školy tvorili: Dominika K., Soňa D., Nina G., Juliana P., Tamara M., Nela P., Melánia K. a Tamara H. a získali 3. miesto.

            1. miesto získalo družstvo ZŠ J. Fándlyho Sereď a postupuje na Majstrovstvá kraja do Trnavy dňa 17.5.2024.
            2. miesto získalo družstvo ZŠ Komenského Šoporňa 

            V oboch kategóriách chlapcov aj dievčat, každé družstvo absolvovalo disciplíny - hod vortexom, beh na 60m, skok do diaľky, vrh guľou, skok do výšky, beh na 800m a štafeta 4x60m.

            Gratulujeme  oceneným a ďakujeme za predvedené maximálne výkony, našim žiakom a žiačkam za vzornú reprezentáciu školy. Veríme, že žiaci sú obohatení o krásne športové zážitky a nové priateľstvá. 

          • Nenávistné prejavy. Stop!

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Nenávistné prejavy. Stop! .

             

            Prednášky pre našich ôsmakov dňa 14.5.2024 boli veľmi aktuálne. Hektický spôsob života, frustrácia, virtuálny svet, aj tieto faktory mnohých ľudí vedú k nenávistným prejavom, najmä vo svete internetu, no žiaľ, aj v reálnom svete. A práve preto, sme sa rozhodli pozvať k nám na školu Bc. Ľuboša Vávru, z odboru prevencie kriminality v Trnave. Pán Vávra sa venuje problematike nenávistných prejavov a našim žiakom vysvetlil, čo všetko zahŕňa pojem nenávistných prejavov, kde sa s tým môžeme stretnúť, ako sa im vyhýbať. Súčasťou prednášky bola aj pútavá prezentácia. Som presvedčená, že naši žiaci po tejto prednáške budú obozretnejší a nebudú tolerovať nenávistné prejavy nielen v reálnom živote, ale rovnako to budú odmietať aj vo svete internetu.

            Mgr. Danica Keppert

          • 3. kolo družstiev ZsAZ najmladšieho žiactva

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 3. kolo družstiev ZsAZ najmladšieho žiactva.

             

            Dňa 12.5.2024 sa na štadióne v Trnave konala atletická súťaž - 3. kolo družstiev ZsAZ najmladšieho žiactva.

            Družstvo najmladších žiakov  sa po druhom kole umiestnilo na 3. mieste s počtom bodov 751. Do súťaže sa zapojilo 14 družstiev. Každý pretekár mal 4 povinné disciplíny: beh na 60m cez prekážky, beh na 1000 m, hod plnou loptou 1kg a štafeta 4x60m.

            Družstvo tvorili:

            Matej Š. 191 bodov, Kristian K. 171 bodov, Šimon V. 133 bodov, Peter Č. 122 bodov, Erik D. 98 bodov.  Štafeta – 3.miesto. (36 bodov).

             

            Družstvo najmladších žiačok  skončilo na 11. mieste z 15-tich družstiev so 1034 bodmi. Každá pretekárka mala 4 povinné disciplíny: beh na 60m, beh na 600m, hod kriketovou loptičkou a štafeta 4x60m.

            Družstvo tvorili:

            Rebeka T. 229 bodov, Tamara S. – 220 bodov, Naďa A. 212 bodov, Hana E. 194 bodov a Barbora V. 135 bodov.

            link na podrobné výsledky: https://statistika.atletika.sk/vysledky/76217/0/5

            Všetkým zúčastneným žiakom/atlétom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ Sídl. SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.  

             

            Mgr. Nina Novikova

        • 3. kolo družstiev ZsAZ ml. žiactva v Trnave dňa 11.5.2024
          • 3. kolo družstiev ZsAZ ml. žiactva v Trnave dňa 11.5.2024

          • V 3. kole družstiev mladší žiaci získali 4. miesto z 15- tich druzsitiev a to s počtom bodov 62 za tretím Trenčínom, ktorý mal 72 bodov. Tretieho kola sa zúčastnili a zabodovali títo žiaci a pretekári vo svojich disciplínach:

             

            Hod kriketkou 11b 1. miesto( výkon 42,61 m) - Ivo B.,

            Vrh guľou 3kg 11b 1. miesto (výkon 9,78m)- Richard Š.,

            Chôdza 2000m 8b 3. miesto (výkon 18:29.00)- Oliver G.,

            Skok do diaľky 5b 6. miesto - P. Patrik (výkon 426cm),

            Skok do diaľky 4b 7. miesto - M.A.Patrik (výkon 425cm),

            150m beh 4b 7. miesto - P. Mathias (výkon 21,78s),

            60m beh cez prekážky 4b 7. miesto -B. Dávid (výkon 13,75s),

            1500m beh 4b 7. miesto - K. Konrád (výkon 6:41.23),

            Vrh guľou 3kg 2b 9.miesto - S. Pavol (výkon 4,87m),

            Pretekári ktorí boli súčasťou družstva: P. Filip, K.P.Andrej

             

            Štafeta 4x60m získala 9b 2. miesto - v zložení P. Patrik, B. Ivo, K.P. Andrej, M.A. Patrik

             

            Mladšie žiačky obsadili 19. miesto z 19. družstiev pri absencii pretekárok boli tentokrát oslabené.

            Družstvo ml.žiačok v zloženi: A. Nela, P. Eliška, V. Dominika, M. Aimée, D.R. Manay, B. Leila 

             

            Link na podrobné výsledky Vysledky - Atletika SK

            Všetkým pretekárom a pretekárkam ďakujeme podané maximálne výkony a tiež za vzornú reprezentáciu našej školy a klubu TJ Olympia.

             

            Mgr. Miroslava Pálová 

          • Exkurzia Bojná-VALY Hradisko

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia Bojná-VALY Hradisko.

             

            Dňa 10.5.2024 sa žiaci 6.C a 5.B zúčastnili exkurzie na hradisko Valy pri obci Bojná. Toto hradisko patrí k najväčším doposiaľ objaveným slovanským náleziskám na našom území. V 8.-9. storočí, v období Nitrianskeho kniežatstva, bolo dôležitým výrobným, obchodným a misijným strediskom a sídlom slovanskej spoločenskej elity. Netradičné umiestnenie mohutných vstupných brán naznačuje, že obec v minulosti okrem iného slúžila aj ako mýtna stanica medzi Považím a Ponitrím. Archeologické nálezy uložené v obecnom múzeu sú dôkazom silného pred cyrilometodského rítu Slovanov. Nálezy však dokazujú aj silný vplyv Frankov a neskôr, keď toto prostredie bolo v centre Veľkej Moravy, vplyv kresťanstva. Plaketky zo zlata s votívnym výjavom, ktoré sú azda najvzácnejším nálezom, podľa nového odborného výskumu poukazujú na skoršie obdobie, t.j. 7. -8.storočie.

            Výjavy skôr apelujú na pôvodné duchovné(pohanské) zameranie Slovanov.Exkurzia bola doplnkom k učivu v šiestom ročníku v rámci preberaných tém stredoveku, u piatakov zasa v rámci slovenského jazyka, kde sa venujú na hodinách hlaholike a legendám. Žiaci si tak mohli v múzeu vytvoriť menovku s hlaholike a na Valoch vyskúšať ako sa Slovanom žilo v polozemniciach, ako sa cítili vojaci na hradbách a čo videli, keď hradisko bránili. Nespočetné množstvo železných nálezov, hrivien, pozlátených artefaktov a šperkov je dôkazom o prítomnosti spoločenskej elity, vyspelom poľnohospodárstve a remeselnej zručnosti tunajšej komunity. Exkurziu sme zakončili spoločným obedom na Ranči pod Babicou. Zdravo unavení s množstvom zážitkov sme sa bezpečne vrátili domov. Zo získaných poznatkov budeme čerpať na ďalších vyučovacích hodinách.

            Mgr. Hubunáková a Mgr. Krúteková

          • Výberové testovanie do športovej triedy

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Výberové testovanie do športovej triedy.

             

            Dňa 7.5.2024 sa na našej škole uskutočnilo vyberové testovanie do športovej triedy pre šk. rok 2024/2025. Celkovo sa výberového testovania zúčastnilo 59 žiakov 4. ročníka, z toho bolo 11 žiakov z iných škôl galantského okresu.

            Počasie nám prialo, príjemné polooblačné s miernym vetríkom, ideálne na športovanie. Po otvorení a privítaní žiakov z iných škôl a ich rodičov a našich žiakov, zástupkyňou I. stupňa Mgr. S. Michelszovou, sa žiaci spoločne rozbehali a rozcvičili na atletickom ovále. Po rozcvičení žiaci, na atletickej dráhe absolvovali disciplíny, beh na 50m a beh na 300m. Po polhodinovej prestávke sa presunuli do telocvične, kde absolvovali disciplíny hod plnou loptou 1kg a skok do diaľky z miesta. Na záver sa spoločne uvoľnili relaxačnými a strečingovými cvičeniami.

            Vyhodnotenie výberového testovania bude rodičom zúčastnených žiakov z našej školy oznámené správou cez Edupage, a rodičom žiakov z iných škôl prostredníctvom e-mailu do 17.5.2024.

            Mgr. M. Pálová

          • Ukážky hasičskej techniky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Ukážky hasičskej techniky.

             

            Pri príležitosti dňa sv. Floriána, patróna hasičov, si hasičský a záchranný zbor pripravil pre žiakov zaujímavé a pútavé dopoludnie pred MsÚ v Galante. Dňa 6.5.2024 mali žiaci 1. stupňa možnosť pozrieť si prehliadku hasičskej techniky, hasenie požiaru, vyťahovanie zraneného z auta a mnoho ďalšieho. Žiaci si okrem ukážok prezreli aj rôzne druhy hasičských áut, do ktorých mohli vstúpiť. Žiaci však neodchádzali s prázdnymi rukami – hasiči si pre nich pripravili sladké odmeny, pexesá a ďalšie rôzne darčeky, čím žiakov veľmi potešili.

            Mgr. Sabína Michelszová

          • 2. kolo družstiev ZsAZ najml. a staršieho žiactva

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 2. kolo družstiev ZsAZ najml. a staršieho žiactva.

             

            Dňa 5.5.2024 na štadióne v Piešťanoch sa konala atletická súťaž - 2. kolo družstiev ZsAZ najmladšieho a staršieho žiactva.

             

            Družstvo najmladších žiakov  sa po druhom kole umiestnilo na 4. mieste s počtom bodov 1377. Do súťaže sa zapojilo 18 družstiev. Každý pretekár mal 4 povinné disciplíny: chôdza na 500m, beh na 150m, skok do diaľky z miesta odrazu a štafeta 4x60m.

            Družstvo tvorili:

            Daniel R. 295 bodov, Matúš V. 242 bodov, Viktor L. 193 bodov, Kristian K. 137 bodov,               Peter Č. 165 bodov, Šimon V. 130 bodov, Erik D. 130 bodov.  Štafeta – 5.miesto. (48 bodov).

             

            Družstvo najmladších žiačok  skončilo na 11. mieste zo 17-tich družstiev s 1486 bodmi. Každá pretekárka mala 4 povinné disciplíny: beh na 60m cez prekážky, hod plnou loptou (1kg), beh na 1000m a štafeta 4x60m.

            Družstvo tvorili:

            Nad´a A. 310 bodov, Tamara S. – 287 bodov, Lucia M. 276 bodov, Barbora V. 250 bodov, Hana E. 236 bodov, , Ema A. 67 bodov.

             

            Družstvo starších žiakov po druhom kole získalo 72 bodov a skončilo na 4. mieste z 19-tich družstiev.

            Družstvo tvorili:

            Richard Š. 8 bodov (3. miesto vrh guľou), Matej N. 14 bodov (skok do diaľky – 5.miesto, oštep – 3.miesto), Natán I. 9 bodov (skok do výšky - 2.miesto), Matúš N. 6 bodov (skok do výšky 5.miesto), Michal J. 10 bodov (skok do výšky 7.miesto, beh na 200m cez prekážky – 5.miesto), Lukáš M. 8 bodov (3.miesto v chôdze na 3km), Tomáš V. 7 bodov (4.miesto v chôdze na 3km), Lukáš G. 1bod (beh na 60m – 10.miesto). Štafeta 4x300m 9 bodov - 2.miesto v zložení: Matúš N., Michal J., Matej N. a Natán I.

             

            Družstvo starších žiačok v druhom kole tvorili:

            Nina G., Júlia P., Dominika K.

             

            link na podrobné výsledky: https://statistika.atletika.sk/vysledky/76215/0/2

            Všetkým zúčastneným žiakom/atlétom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ Sídl. SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.  

            Mgr. Nina Novikova

          • Vicemajsterky okresu!

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vicemajsterky okresu!.

             

            Dňa 30. apríla sa naše dievčatá z 5. a 6.ročníka zúčastnili majstrovstiev okresu v malom futbale. Za účasti štyroch tímov si naše dievčatá vybojovali krásne druhé miesto. Nad ich sily boli iba domáce dievčatá z Pustých Úľan, ktoré sa tak zaslúžene stali majsterkami okresu. Na treťom mieste skončili dievčatá zo Serede a štvrté dievčatá z Abrahámu. Turnaj sa vydaril, prialo nám počasie a na záver si všetci vychutnali aj oblievačku na živom trávniku v Pustých Úľanoch. Organizátorom ďakujeme za krásne prostredie a tiež chutné občerstvenie.

            Mgr.Jaroslav Poboček

        • Chlapci v Seredi tretí
          • Chlapci v Seredi tretí

          • Chlapci piateho a šiesteho ročníka bojovali v Seredi o postup na majstrovstvá okresu v malom futbale. Naše družstvo skončilo tesne na treťom nepostupovom mieste. Turnaj všetkým komplikovalo počasie, nakoľko sa hralo počas dažďa na umelej tráve. Postup si vybojovali žiaci zo ZŠ Juraja Fándlyho Sereď a ZŠ Šoporňa. Chlapcom ďakujem za reprezentáciu našej školy a slušné vystupovanie.

            Mgr. Jaroslav Poboček

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            škola bola z bezpečnostných dôvodov o 11:20 evakuovaná. Budova školy bola skontrolovaná políciou. Aktuálne sa žiaci a učitelia vracajú späť do tried. Vyučovanie pokračuje podľa rozvrhu.

          • Zber papiera na škole

          • Vážení rodičia, od 6.mája je možné papier do zberu priniesť priamo do školy.

            Termín:  6. mája-31.mája

            • ráno od 7:15 do 8:00 hod.
            • poobede od 14:30 do 16:30 hod.

            Papier musí byť zviazaný:

            • samostatne papier
            • samostatne kartóny

             

            Papier je aj naďalej možné odovzdávať priamo  v stredisku ADA GROUP. 

          • Výberové testovanie do športovej triedy- propagačné video

          • Milí rodičia, prinášame Vám video o športových triedach Zároveň pozývame žiakov na výberové testovanie do športovej triedy 5. ročníka, ktoré sa uskutoční dňa 7.5.2024 na atletickom ovále našej školy o 8:00 hod. Budeme radi, ak ho budete zdieľať Tešíme sa na Vašu účasť.